ARTIKLAR

Vill du lära dig mer om chatbottar? Eller messengerbottar som de också kallas!
Häng med på den här sidan så får du löpande information.

 

Kan man rekrytera personal med hjälp av en Chatbot?

Kan man rekrytera personal med hjälp av en Chatbot?

Ett alternativ för en Chatbot kan vara att använda den vid en rekryteringsprocess. Man skulle väldigt enkelt kunna samla in profiluppgifter och ställa ett par frågor för att snabbt kunna avgöra om det är läge att gå vidare med sökanden.En annan väg vore att göra ett enkelt test som är till grund för urvalsprocessen senare.

10% rabatt på ActiveChat

10% rabatt på ActiveChat

Vill du testa någon av ActiveChats premiumplaner själv? Det finns tyvärr inga rabattkoder att använda, men om du använder min länk och sedan mejlar mig den e-post du registrerat dig med till mig så ordnar jag 10% rabatt på din plan första året.

Vad är ActiveChat?

Vad är ActiveChat?

ActiveChat är ett företag med säte i USA/Ukraina. Efter att ha testat en del andra lösningar bestämde man sig för att bygga en enkel, kraftfull och prisvärd plattform som passar de flesta som vill testa att bygga en modern chatbot/messengerbot-lösning för konversationer.

Vad är en chatbot?

Vad är en chatbot?

Chatbottarnas popularitet har växt otroligt under de senaste åren 🤖 och hjälper många företagare med att svara på vanliga frågor och samla sk leads. Fördelen med en chatbot är som sagt att den är i drift dygnet runt, kan besvara vanliga frågor utan mänsklig inblandning, kan sända ut meddelanden till de som kontaktat ditt företag med otroligt snabb återkoppling.

Behöver du en messengerbot för din hemsida?

Behöver du en messengerbot för din hemsida?

Har du problem med återkommande frågor kring din butik eller företag. Har du hört talas om Chatbottar? Messengerbottar? Virtuella assistenter? Vi bygger din Chatbot (messengerbot) åt dig och hanterar all administration så du kan fokusera på dina viktigare uppgifter. pris från 950 kr/månaden exkl. moms.

KONTAKTA OSS

Joolo Webbdesign
c/o Henrik Rossini
Bäckvägen 88
818 92 VALBO

TELEFON/E-POST

Telefon: 0730-55614
hej@foretagschatbot.se

ÖPPETTIDER

Vardagar 18-21
Helger 08-1