ARTIKLAR

Vill du lära dig mer om chatbottar? Eller messengerbottar som de också kallas!
Häng med på den här sidan så får du löpande information.

 

Automatisera din företagssida med en Chatbot

Automatisera din företagssida med en Chatbot

Har du gått och funderat på hur du kan automatisera vissa sysslor, varför du besvarar samma frågor om och om igen, varför du inte lyckas få besökare på din Facebook- eller webbsida att lämna ifrån sig sina kontaktuppgifter. Flera enkla åtgärder som egentligen inte kräver dyr personal. Då kanske du bör fundera på om messenger kan vara en kanal att utveckla. En tjänst som bara ökar i användande enligt rapporten Sverige och svenskarna.
Konsten att uppfostra en chatbot

Konsten att uppfostra en chatbot

Har ni redan gjort ett försök att implementera en chatbot eller messenger bot i ert företag? Gick det inte som ni tänkte er? Räckte inte tiden till för att slutföra projektet? Ofta dras det igång ett sådant här projekt utan att man har en riktig målbild. Dessutom...

Kan man rekrytera personal med hjälp av en Chatbot?

Kan man rekrytera personal med hjälp av en Chatbot?

Ett alternativ för en Chatbot kan vara att använda den vid en rekryteringsprocess. Man skulle väldigt enkelt kunna samla in profiluppgifter och ställa ett par frågor för att snabbt kunna avgöra om det är läge att gå vidare med sökanden.En annan väg vore att göra ett enkelt test som är till grund för urvalsprocessen senare.
KONTAKTA OSS

Joolo Webbdesign
c/o Henrik Rossini
Bäckvägen 88
818 92 VALBO

TELEFON/E-POST

Telefon: 0730-55614
hej@foretagschatbot.se

ÖPPETTIDER

Vardagar 18-21
Helger 08-1